Fremhævede produkter

LED-Globe Toscane

LED-lampen Toscane har en kugleform, der gør den meget velegnet til store armaturer. Den ravfarvede pære gør Toscane til en meget stemningsfuld lampe og har en E27-fatning.

LED-lysstofarmatur Linear Ultra 150 cm

Dette 150 cm LED-lysstofarmatur giver maksimalt lysudbytte til dit skur eller værksted. Dette armatur er velegnet til høje lofter.

Favoritprodukter

Webshop i LED-belysning

Leder du efter en onlinebutik til LED-belysning? Så er LED Verden det helt rigtige sted for dig! Siden 2015 er vores LED-shop løbende blevet udvidet, og og her bliver vores udvalg af LED-lamper hele tiden større. LED Verden er også blevet udvidet til nye lande, og du kan nu finde os på LedWereld.nl, LedWereld.be, LedMonde.fr og LedOnline.de. Skiftet til LED-belysning i din husstand er et logisk valg. Med et lavere forbrug kan du spare mange penge på dine elregning. Derudover holder LED- belysning 3-5 gange længere end halogenlys, så du kan også spare på selve købet. Køb din LED-belysning fra en autoriseret LED-butik som LED Verden, og spar penge med det samme!

Stort udvalg af LED-belysning

Hos LED Verden finder du et bredt udvalg af LED-lamper og andre LED-produkter. Udvalget af LED-belysning i vores shop vokser konstant, og vores mål er at tilbyde et bredt, prisvenligt udvalg af belysning i topkvalitet. I vores online LED-butik finder du derfor primært LED-produkter fra mærket Ledisons.